miércoles, 14 de noviembre de 2007

EL REI ESTÀ MOLT CREMAT

Su Majestad no en té prou en veure com tothom agafa fotografies seves i es dedica a xamuscar-les. O potser sí que en té prou? Potser el que vol és fer-se veure i parar tot això. O potser simplement vol actuar d'una manera 'políticament correcta' (o no, segons els ulls que ho mirin). Serà el que ell vulgui, i el que ens vulguin fer creure. Però el món en va ple. Sé d'algú que ja té el 'tono-politono-real' al mòbil. Qui no té res i no ha sortit enlloc són les fiblades cap a Aznar. Jo m'ho ficaria tot: al rei, al Chávez, al Carod dient 'Yo no me llamo José Luis, me llamo Josep Lluis' o ara, al Montilla cridant al Mas 'vostès tenen un problema... I aquest probema es diu... José Montilla'. Ole los webos de tots plegats, sí senyor!

'Por qué no te callas?' Aquesta frase passarà a la història.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Es que estás parlant del circ més gran del món on tothom te el dret de dir-hi la seva i on cada vegada que algú parla sembla que l'hagi de dir més grossa, els ciutadants de a peu podriem dir que tenen opinió gratuita i els politics tenen opinió remunerada i representada, encara que els interessos siguin els promotors de les idees politiques.

Unknown dijo...

Quan va passar aquesta història gràcies al Youtube vaig poder copsar-la en genral, més enllà del pq no te callas... i escoltar-ho, tot, tot, tot... i veure com la va cagar el monarca...